Informasi · Serba-serbi

Selamat Hari Raya Idul Fitri 1435 H

Kulo sakkaluwarga namung saged nyuwun pangapunten ingkang kathah sanged amargi kathah lepat & kirang nuju prana ing saklebedipun atur, lelampahan, lan sapanunggalanipun dhumateng panjenengan.
Mugi panjenengan kulo sedoyo sakkaluwarga tansah pinaringan pangapunten, wilujeng & barokah saking Gusti..

┏┉⌣̊┈̥-̶̯͡♈̷̴✽̶┄┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┉┓
┆selamat hari raya iedul fitri
┆”MINAL AIDZIN WAL FAIDZIN”
┆MOHON MAAF LAHIR & BATHIN
└┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈⌣̊┈̥-̶̯͡♈̷̴✽̶⌣̊✽̶

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s